Kursy, które realizujesz, i miejsce, w którym skończyłeś
Twój dostęp kończy się, gdy subskrypcja przestaje być aktywna. Dostęp dają tylko aktywne subskrypcje, bez okresu karencji. Anulowanie wstrzymuje przyszłe płatności, ale nie zwraca już opłaconego czasu.
Albo jest to bezpłatny podgląd z zablokowanymi płatnymi lekcjami, albo przyznano Ci pojedynczy moduł. Reszta kryje się za przyciskiem subskrypcji lub ulepszenia planu.
Twój panel pokazuje kartę kontynuacji kursu, wszelkie oczekujące egzaminy i ostatnią aktywność. Wszystkie Twoje treści znajdziesz w Moich kursach.
Obejrzany czas i ukończenie składają się na ogólny procent, tygodniowe liczby oraz serię dni na panelu.
Czy to pomogło?